Kayee vindt haar oorsprong in Australië. Hier komt haar passie vandaan voor mooie, natuurlijke materialen en kleuren. Het intense roodbruin van Ayers Rock. Het prachtige blauw in de vleugel van een Kookaburra….
Deze natuurtinten combineert Kayee met producten uit Europa, zoals de Swarovski parel uit Oostenrijk of de Bella armbanden van echt Italiaans leer en maakt hier unieke handgemaakte sieraden van. Sieraden die de warmte van je huid vasthouden en een genot zijn om te dragen.

Swarovski parels en kralen

Swarovski kennen we allemaal van de kristallen figuurtjes en sieradenlijn, maar ze zijn ook producent van de meest schitterende (imitatie)parels en kristallen kralen. De parels bestaan uit een parel coating om een kristallen basis en stralen een ongekende glans uit. Ze hebben een natuurlijk gewicht en nemen de warmte van je huid aan als een echte parel.
De Swarovski parel is verkrijgbaar in 52 schitterende kleuren, van poederpastel tot edelsteen kleuren, zoals jade, ivoor, koraal en turquoise. Kayee verwerkt de Swarovski parels daarom ook graag in haar kettingen, armbanden en oorbellen.

Armbandjes van leer en nog veel meer…

Inspelend op de trend van vandaag, vind je bij Kayee de meest leuke en trendy armbandjes van echt leer en andere materialen. Enkele of wikkelmodellen, wel of niet op te vrolijken met mooie sliders en bedels. Talloze combinaties zijn er te maken, zodat je elke dag weer een andere look kan creëren. Je kan er niet genoeg van hebben, dus shop snel!

Op wens gemaakt

Heb je iets gezien in de webshop van Kayee, maar wil je het net even iets anders? Neem dan even contact op. Daar de meeste sieraden van Kayee met de hand gemaakt worden, kan er ook rekening gehouden worden met jouw speciale wensen.

Sometimes all you have to do
Is forget what you feel
and remember what you deserve